
FESTMENYER
Vällagat, fräscht och i säsong
Priser ex moms 12%.
Menyer som vi rekommenderar om ni vill få maten levererad varm och sedan lägga upp den själva eller servera som en buffé.
Meny 1. 595 kr
Svartvinbärsgravad lax, västerbottenpaj, laxrom, rökt syrad grädde, citron & plockad dill
Veg: svartvinbärsglacerad gulbeta, getfärskost, pumpafrön
Bakad torsk, potatispuré, rödbetor, kapris, brynt smör & grillad citron
Veg. Västerbottenpaj, sauterad skogssvamp, brynt smör, citronglacerad majrova
Klassisk tiramisu med bär
Meny 2. 495 kr
Crostini med kantareller agrodolce, parmesancrème samt plockad körvel & lagrad balsamico
Lenrimmad lax med gräddstuvad potatis, plockad dill & citron
Veg: Rödbeta, pesto på rostad vitlök, russin & solrosfrön, salladsblad, rökt senapsyoghurt
Säsongens bärkaka med klassisk vaniljsås
Meny 3. 495 kr
Gubbröra på kavring toppad med Arenkhakaviar, gräddfil & plockad dill
Veg: Rökt potatis & sparris på. kavring med tångkaviar, gräddfil & plockad dill
Klassisk Wallenbergare, potatispuré, rårörda lingon & brynt smör
Veg: Grillad Kungsmussling, miso- och aprikosglace, quinoa, grönpepparsås, sauterad spenat & svart vitlök
Småländsk ostkaka, blåbärssylt & slagen grädde
Meny 4. 695 kr
Rökt laxtartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockad dill
Veg: Gravad tomat tartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockade örter
Helstekt Angus oxfilé, pepparsky, potatisgratäng smaksatt med gruyereost, glacerad schalottenlök samt säsongens grönsaker
Veg: Broccolini, portabello, potatisgratäng, glacerad schalottenlök, picklad tomat, basilikaolja
Chokladmousse, Maraschino körsbär, slagen grädde & karamelliserade pistagenötter
Menyer som vi rekommenderar om ni bokar med en kock.
Meny 1. 725 kr
Våffla, löjrom, syrad grädde, rödlök, gräslök & plockad dill
Veg: Våffla, gravad tomat tartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockade örter
Tournedos, säsongens grönsaker, portvinssky, lättrökt rotsellericrème & pommes Anna
Veg: Broccolini, portabello, potatisgratäng, glacerad schalottenlök, picklad tomat, basilikaolja
Pavlova, crème crue, bär & passionsmarängglass
Meny 2. 645 kr
Skummad jordärtskockssoppa, prästostcrème, sauterade kantareller, parmachips, halstrad pilgrimsmussla
Halstrad rödingfilé med skummad enrisrökt blåmusselsås, grillade musslor & gurka samt rädisa, dill & svartrotschips
Veg: Grillad Kungsmussling, miso- och aprikosglace, quinoa, grönpepparsås, sauterad spenat & svart vitlök
Chokladfondant med after eight serveras varm med hemlagad vaniljglass & päronkompottt
Meny 3.
645 kr
Eldad Salmalax, gurka, lättrökt blomkålscrème, zucchini & fänkål i citronette, forellrom & krasse
Veg: Eldad gurka, lättrökt blomkålscrème, fänkålsbarigoulle, tångkaviar & krasse
Pepparstekt kalvytterfilé, smörstekt skogssvamp, säsongsgrönsaker, potatispuré, pepparsky
Veg: Rödbeta, pesto på rostad vitlök, russin & solrosfrön, salladsblad, skogssvamp & rökt senapsyoghurt
Säsongens bärkaka med klassisk vaniljsås
Vi kan leverera festmenyer i värmeskåp, så kan ni lägga upp maten på tallrikar eller servera den som en buffé. Bäst resultat får ni om ni hyr en eller flera kockar som färdigställer maten på plats hos er och lägger upp snyggt på tallrik. Vi bistår gärna med både kockar och serveringspersonal.