FESTMENYER

Vällagat, fräscht och i säsong

Priser ex moms 12%.

Menyer som vi rekommenderar om ni vill få maten levererad varm och sedan lägga upp den själva eller servera som en buffé.

Meny 1. 595 kr

Svartvinbärsgravad lax, västerbottenpaj, laxrom, rökt syrad grädde, citron & plockad dill

Veg: svartvinbärsglacerad gulbeta, getfärskost, pumpafrön

Bakad torsk, potatispuré, rödbetor, kapris, brynt smör & grillad citron

Veg. Västerbottenpaj, sauterad skogssvamp, brynt smör, citronglacerad majrova

Klassisk tiramisu med bär

Meny 2. 495 kr

Crostini med kantareller agrodolce, parmesancrème samt plockad körvel & lagrad balsamico

Lenrimmad lax med gräddstuvad potatis, plockad dill & citron

Veg: Rödbeta, pesto på rostad vitlök, russin & solrosfrön, salladsblad, rökt senapsyoghurt

Säsongens bärkaka med klassisk vaniljsås

Meny 3. 495 kr

Gubbröra på kavring toppad med Arenkhakaviar, gräddfil & plockad dill

Veg: Rökt potatis & sparris på. kavring med tångkaviar, gräddfil & plockad dill

Klassisk Wallenbergare, potatispuré, rårörda lingon & brynt smör

Veg: Grillad Kungsmussling, miso- och aprikosglace, quinoa, grönpepparsås, sauterad spenat & svart vitlök

Småländsk ostkaka, blåbärssylt & slagen grädde

Meny 4. 695 kr

Rökt laxtartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockad dill

Veg: Gravad tomat tartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockade örter

Helstekt Angus oxfilé, pepparsky, potatisgratäng smaksatt med gruyereost, glacerad schalottenlök samt säsongens grönsaker

Veg: Broccolini, portabello, potatisgratäng, glacerad schalottenlök, picklad tomat, basilikaolja

Chokladmousse, Maraschino körsbär, slagen grädde & karamelliserade pistagenötter

Menyer som vi rekommenderar om ni bokar med en kock.

Meny 1. 725 kr

Våffla, löjrom, syrad grädde, rödlök, gräslök & plockad dill

Veg: Våffla, gravad tomat tartar, kapris, gurka, citronsmetana, gräslök & plockade örter

Tournedos, säsongens grönsaker, portvinssky, lättrökt rotsellericrème & pommes Anna

Veg: Broccolini, portabello, potatisgratäng, glacerad schalottenlök, picklad tomat, basilikaolja

Pavlova, crème crue, bär & passionsmarängglass

Meny 2. 645 kr

Skummad jordärtskockssoppa, prästostcrème, sauterade kantareller, parmachips, halstrad pilgrimsmussla

Halstrad rödingfilé med skummad enrisrökt blåmusselsås, grillade musslor & gurka samt rädisa, dill & svartrotschips

Veg: Grillad Kungsmussling, miso- och aprikosglace, quinoa, grönpepparsås, sauterad spenat & svart vitlök

Chokladfondant med after eight serveras varm med hemlagad vaniljglass & päronkompottt

Meny 3.

645 kr

Eldad Salmalax, gurka, lättrökt blomkålscrème, zucchini & fänkål i citronette, forellrom & krasse

Veg: Eldad gurka, lättrökt blomkålscrème, fänkålsbarigoulle, tångkaviar & krasse

Pepparstekt kalvytterfilé, smörstekt skogssvamp, säsongsgrönsaker, potatispuré, pepparsky

Veg: Rödbeta, pesto på rostad vitlök, russin & solrosfrön, salladsblad, skogssvamp & rökt senapsyoghurt

Säsongens bärkaka med klassisk vaniljsås

Vi kan leverera festmenyer i värmeskåp, så kan ni lägga upp maten på tallrikar eller servera den som en buffé. Bäst resultat får ni om ni hyr en eller flera kockar som färdigställer maten på plats hos er och lägger upp snyggt på tallrik. Vi bistår gärna med både kockar och serveringspersonal.

BOKA FESTMENY

Föregående
Föregående

Buffé

Nästa
Nästa

À la Carte